Esports

Doblet del Vallès al Campionat de Catalunya “B”

Els dos equips del Vallès s’han proclamat campions de Catalunya de la Divisió d’Honor “B”, tant masculina com femenina. Les respectives finals s’han disputat al camp del Júnior, a Sant Cugat. En la femenina, el conjunt que entrena Guillem Bausà s’ha imposat per 4 gols a 2 al FC Barcelona. Denise Borgström va inaugurar el marcador per a les barcelonines al minut 5, però al segon quart, Anna Barba i Núria Escudé van voltejar el resultat. A la represa, Florencia Norbis va empatar a dos, però les terrassenques van guanyar la final al darrer acte gràcies a dues dianes d’Ivet Rodó i Aina Matarrodona.

Les campiones van ser: Liz Tamburro, Núria Giménez, Júlia Recasens, Berta Dalmases, Aina Matarrodona, Jordina Gutiérrez, Núria Escudé, Anna Sola, Àngels Ibáñez, Anna Barba, Gemma Beltran, Carmina Bascó, Mercè Segura, Ivet Rodó, Ester Serrano i Ivet Badia.

Campions masculins

Pel que fa a la categoria masculina, el Vallès que entrenen Albert i Xavier Lis va derrotar per 5 a 3 l’etern rival, l’Egara 1935. Per part del quadre de Can Salas van marcar Roger Vizcaino (2), Pol Albericio, Àlex Aymerich i Marc Albericio. Per part de l’equip del Pla del Bon Aire van anotar Nil Trujillo, Bernat Baños i Jan Borràs.

Els campions són: Joan Ramon Giménez, Joel Galindo, Pol Albericio, Oriol González, Pol Bonastre, Marc Albericio, Arnau Gutiérrez, Roger Vizcaino, Àlex Aymerich, Roger Rovira, Marc Malgosa, Oriol Pérez, Sergi Puig, Arnau Pérez, Pol Blanch i Nil Recasens.

To Top