Les errades condemnen al Terrassa FC en el seu debut

El conjunt de Gerard Garrido, en el primer partit de lliga, ha caigut de forma contundent a casa per 1 a 4, davant del Badalona Futur

John Neeskens, a la dreta, intenta un xut a porteria davant el jugador visitant Sergio Cortès / Lluís Clotet

No ha pogut debutar de manera positiva el nou Terrassa FC de Gerard Garrido després de caure per un contundent 1 a 4 a l’Olímpic davant del Badalona Futur. Algunes errades defensives han condemnat al conjunt terrassenc, que a la mitja part ja perdia per 1 a 2.

La primera meitat del Terrassa FC no ha tingut el premi que s’esperava pel seu domini. El Badalona li ha traspassat la iniciativa i els de Garrido han dut el pes del joc en aquests primers 45 minuts d’encontre.

Adri Lledó ha estat el primer a provar fortuna, amb un xut llunyà que ha sortit ben a prop del travesser de la porteria visitant. De seguida, però, ha arribat el 0 a 1, després d’un refús del porter Marcos Pérez que Jofre no ha pogut controlar.

Sergio Cortés s’ha apoderat de la pilota i ha sorprès a tothom amb un xut de lluny i a porteria buida. Han reaccionat els locals i, tres minuts després, Piera ha fregat la igualada amb una rematada que un defensa ha refusat a córner.

El matx ha continuat amb els terrassistes amb la possessió de la pilota, fins que, en el minut 26, el Badalona Futur ha ampliat la seva renda. Una passada a l’espai ha deixat a Valverde sol davant la sortida del porter Marcos Pérez. El davanter visitant l’ha superat amb un xut per sota de les cames que ha significat el 0 a 2.

Aquest gol ha donat pas als millors moments del Terrassa FC. Adri Lledó ho ha tornat a intentar amb un xut des de lluny que ha tornat a sortir per sobre del travesser. i, dos minuts més tard, els de Garrido han escurçat diferències en una acció que ha acabat rematant a gol Gil Muntadas.

El conjunt local ha mantingut la mateixa intensitat fins al descans i Jaouad, de cap, i Diego amb una centrada-xut des de la banda dreta, han protagonitzat les millors opcions per marcar, però la primera part ha finalitzat amb l’1 a 2 en el marcador.

La segona meitat no ha pogut començar pitjor pels interessos del Terrassa FC que, en el minut 53, i després d’una mala cessió de Jaouad al seu porter, ha rebut l’1 a 3. Jaume Pascual, exjugador del conjunt egarenc, s’ha aprofitat de la situació i ha batut a Marcos Pérez sense remei.

Valverde, minuts després, ha pogut marcar, però el porter dels terrassencs ho ha evitat. Ha revifat l’equip de Garrido, amb xuts de Jordi Cano i Pau Salvans que no han acabat amb èxit.

I, en el minut 62, nou gerro d’aigua freda pel públic assistent a l’Olímpic amb l’1 a 4, en una contra de Peque Polo que ha concretat Valverde, sol davant de Marcos Pérez.

A partir d’aquí, els terrassistes han buscat la porteria contrària amb regularitat, però sense eficàcia. El resultat en contra ha pesat molt en les files del conjunt local que hi ha posat ganes davant un Badalona Futur que s’ha defensat amb ordre i amb vocació de fer alguna contra quan ha estat possible.

El cinquè dels visitants ha pogut arribar, en una centrada de Valverde que ha rematat de cap Xíker i que Marcos Pérez, amb una magnífica intervenció, ha refusat. Aythami, en el minut 86, ha estat a prop del gol, però la seva rematada ha sortit fora.

Els set minuts d’afegit no han suposat cap variació en el marcador i l’encontre ha arribat a la seva finalització amb l’1 a 4 a favor del conjunt de Ferran Costa, un tècnic que també va estar al Terrassa FC, com a segon de Xevi Molist.

Alineacions

Terrassa FC. Marcos Pérez, Diego (David Jiménez, m. 65), Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Adri Lledó, Jofre (Víctor Morales, m. 46), Pau Salvans (Aythami, m. 60), Gil Muntadas, Jordi Cano (Dani Cervera, m. 79) i Piera (Spártalis, m. 79).

CF Badalona Futur. Ortega, Espínola, Segura, Pedraza (Vargas, m. 76), Xíker, Barrero, Sergio Cortés, Genar Fornés (Albert Torras, m. 70), Jaume Pascual (Avilés, m. 83), Valverde (Edgar, m. 83) i Peque Polo (Aleix Roig, m. 70).

Àrbitre. Aleksandar Ivaylov Angelov Borisov (Comitè Balear). Ha mostrat targeta groga al local Aythami i als visitants Pedraza i Genar Fornés.

Gols. 0-1, minut 9, Sergio Cortés; 0-2, minut 26, Valverde; 1-2, minut 32, Gil Muntadas; 1-3, minut 53, Jaume Pascual; 1-4, minut 62, Valverde.