Esports

El davanter Pol Sánchez es queda al primer equip del Terrassa FC

El defensor Aitor Mata jugarà cedit a l’Unificación Llefià de Primera Catalana

El Terrassa FC ja té definitivament configurada la plantilla de cara a la temporada que comença diumenge. Tindrà un total de 23 futbolistes. El darrer futbolista a aconseguir la seva plaça és el davanter Pol Sánchez, de 20 anys, que s’ha guanyat un lloc a les ordres del tècnic palamosí Gerard Garrido. El davanter ha estat present a l’equip durant tota la pretemporada i ha acabat convencent el cos tècnic. Lluirà el dorsal 25.

Pol Sánchez va aterrar a Terrassa provinent de la SD Logroñés, de la Primera Federació. Es va formar com a futbolista en les categories inferiors de la PB Vallirana, la UE Cornellà i la UD Unificación Bellvitge. Més tard va jugar al CD Tudelano.

Per la seva banda, el defensa egarenc Aitor Mata, que s’entrenava també amb la primera plantilla, jugarà aquesta temporada cedit a l’Unificación Llefià. El conjunt badaloní milita al grup segon de la Primera Catalana.

El defensor Aitor Mata se’n va cedit a l’Unificación Llefià

El Terrassa FC, que no té previst anar al mercat per reforçar-se, dona d’aquesta manera per tancada la seva plantilla. Disposa dels següents 23 futbolistes: Marcos Pérez i Dani Guiseris (porters); Lucas Viña, Víctor Morales, Diego, Pala, Spartalis, Badal, Jaouad, Neeskens i Toledo (defensors); Àlex Fernández, Adri Lledó, Meshak i Jofre (migcampistes); i David Jiménez, Jordi Cano, Joan Piera, Gil Muntadas, Pau Salvans, Aythami, Dani Cervera i Pol Sánchez.

El conjunt que prepara el tècnic palamosí Gerard Garrido debutarà aquest diumenge a les 19 hores a l’Estadi Olímpic davant del CF Badalona Futur que dirigeix l’exterrassista Ferran Costa, on hi militen dos exfutbolistes del Terrassa FC, el porter Jose Ortega i el davanter Jaume Pascual. Els socis (a dia d’avui són ja 561) podran entrar de franc, mentre que per a la resta les entrades costaran 8 euros (general i gol nord) i 20 euros (tribuna). La cantant terrassenca Carla Miralda actuarà en el descans d’aquest partit inaugural de la temporada 2023-2024 a l’Estadi Olímpic.

To Top