Esports

Debut del CN Terrassa a la piscina del Sant Feliu

S’acaba la segona setmana de la pretemporada i l’equip que entrena Dídac Cobacho jugarà divendres a les 21 hores l’eliminatòria prèvia de la Copa Catalunya amb el CN Sant Feliu

El tècnic del CNT, Dídac Cobacho, entre el seu ajudant, Sergi Mora, i Ricard Alarcón / lluís clotet

Arrenca la Copa Catalunya de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo per al Club Natació Terrassa. Els jugadors que dirigeix Dídac Cobacho disputaran aquest divendres a partir de les 21 hores el partit d’anada de l’eliminatòria prèvia de la competició a la piscina del CN Sant Feliu. El partit de tornada es disputarà dimarts vinent a la piscina de l’Àrea Olímpica. Si superen aquesta primera ronda, els egarencs jugaran als quarts de final contra el CN Sabadell, que ja està classificat, igual que el CN Barcelona. Serà a partit únic entre el 9 i el 13 de setembre. Els altres dos aparellaments de quarts ja estan definits: CN Atlètic Barceloneta-CN Mataró i Ce Mediterrani-CN Sant Andreu.

Si supera els sabadellencs, el CN Terrassa accedirà a la “final-four”. Tant les semifinals com la final d’aquesta Copa Catalunya es disputarà, a partit únic, a la piscina del CN Montjuïc.

Són deu els equips que participen en aquesta Copa Catalunya, de manera que s’han de disputar un parell de prèvies. Enguany li ha tocat al CN Terrassa. El CN Catalunya i el CN Rubí disputaran l’altra eliminatòria prèvia als quarts de final.

Dídac Cobacho treballa des del 21 d’agost amb l’equip que començarà la lliga de la Divisió d’Honor el dissabte dia 16 de setembre. El capità de l’equip, el terrassenc Ricard Alarcón, es perdrà el primer partit de lliga, ja que arrossega una targeta vermella del darrer partit de la temporada passada, davant del CN Sabadell.

Dobles sessions

Els terrassencs s’estrenaran a la lliga a casa davant del CN Sant Andreu. En aquesta pretemporada estan treballant de manera intensa tant físicament com tàcticament, realitzant sessions dobles de treball i també diversos partits amistosos de preparació, alguns d’ells amb el CN Mataró.

L’equip ha patit força altres i baixes aquesta temporada. Dídac Cobacho ha perdut set jugadors, però n’ha incorporat set. D’aquí a 15 dies començarà una nova campanya, en la qual el CN Terrassa intentarà lluitar per la lliga espanyola, la Copa del Rei i també fer un bon paper a la competició continental.

Una plantilla amb sis altes i set baixes

Agustí Pericas ha tornat de Sicília i han arribat del Mataró Gerard Cuacos i Joe Bruce, així com Gonzalo López-Escribano (Catalunya), Marcel Teclas (Sabadell) i Nacho Bargalló (Sant Andreu). Pel que fa a les absències, s’han retirat quatre il·lustres: Víctor Flores, Adrià Delgado, Fran Sánchez i Rubén de Lera. Matt Wilson ha marxat a Austràlia, Ernesto Pérez al Granollers i Pol García se n’ha anat a l’Echeyde.

To Top