Esports

Els Barcelona Dragons cauen per 50 a 9 a París

Novena derrota consecutiva a la Lliga Europea per al conjunt que ha jugat enguany a l’Olímpic de Terrassa

Nova desfeta dels Barcelona Dragons a la Lliga Europea de futbol americà. En el penúltim compromís de la fase regular, el conjunt que entrena el mexicà Gabriel Sánchez va patir la derrota més àmplia de la temporada. Els catalans van perdre per 50 punts a 9 a París davant dels Paris Musketeers.

Després d’un primer quart relativament equilibrat (6-3), els francesos van augmentar l’avantatge al segon (15-6). Es va arribar al descans amb un encara remuntable 21 a 9. A la segona part del duel, els Dragons es van enfonsar i van acabar encaixant la derrota més àmplia de la temporada. Van encaixar un 17 a 0 al tercer quart i un 12 a 0 al quart període.

Els Dragons segueixen cuers de la conferència central amb dues victòries i nou derrotes, totes elles de manera consecutiva. Només els Prague Lions (1-10) presenten pitjors números. L’equip que ha jugat enguany a l’Estadi Olímpic de Terrassa tancarà la temporada aquest diumenge. Jugarà a les 13 hores al camp dels Munich Ravens, a la capital bavaresa.

To Top