Dani Olmo, amb un “hat-trick”, tomba al Bayern a la Supercopa alemanya

El davanter terrassenc del RB Leipzig ha sigut determinant per aconseguir el títol

Dani Olmo, ja als vestidors, amb el trofeu de campions i la pilota del partit / RB Leipzig

El futbolista terrassenc del RB Leipzig Dani Olmo ha sigut el gran protagonista de la final de la Supercopa d’Alemanya que ha disputat el seu equip contra el Bayern de Munic. L’atacant egarenc ha marcat els tres gols del partit que ha acabat amb un 3 a 0.

Olmo ha estrenat el marcador de l’encontre en el minut 3 en aprofitar un refús per batre al porter del conjunt campió de la lliga passada. En el minut 43, de nou ha marcat el davanter de Terrassa, en aquesta ocasió en una magnífica acció personal que ha culminat amb una rematada per baix.

A la represa, ja en el minut 67, el dorsal número 7 de l’equip de Leipzig ha tancat el resultat i el seu “hat-trick” en transformar un penal. Amb el 3 a 0 ha finalitzat el matx i l’equip d’Olmo s’ha endut el títol. La temporada oficial, doncs, no ha pogut començar millor per al jugador terrassenc.