Esports

L’Espanyol traspassa al defensa central terrassenc Simo al futbol qatarí

El defensa central egarenc jugarà al conjunt de l’Al-Arabi després d’una operació que ha suposat al voltant dels cinc milions d’euros per al club barceloní

Simo en una acció d'un encontre disputat amb l'Espanyol

El RCD Espanyol ha anunciat oficialment el traspàs del jugador terrassenc Wassim Keddari Boulif, conegut futbolísticament com a Simo, al conjunt de l’Al-Arabi de Qatar. L’operació s’ha tancat al voltant dels cinc milions d’euros. El jugador egarenc actua com a defensa central i ha optat per emprendre una nova aventura futbolística, tot i la seva joventut.

L’Espanyol ha explicat en un comunicat que l’acord amb el club qatarià, amb el que s’ha estat negociant els últims dies, contempla un dret de tempteig per reincorporar el futbolista i, a més, una part dels drets d’una hipotètica venda en el futur.

Simo, nascut a Terrassa i amb passaport espanyol i algerià, té 18 anys i va disputar set partits oficials la temporada passada. En el club barceloní era considerat com un dels futbolistes amb més projecció, si bé el jugador ha preferit fer un gir a la seva carrera professional i fitxar per la lliga de Qatar. Ha sigut internacional amb la selecció espanyola sub-19 i amb aquest equip, aquest estiu, ha disputat l’Europeu celebrat a Malta.

El jugador, segons s’ha comentat des de l’Espanyol, afronta aquesta nova etapa com “una oportunitat única”. El club li ha agraït el seu “tracte exquisit” i li ha desitjat tots els èxits possibles, tant en el pla personal com en el professional.

To Top