Esports

Mario Guillén, tercer a la Travessia a Sitges Nedant

També hi van prendre part els seus companys del CN Terrassa Joaquim Lloberas i Alexander Hernández

Mario Guillén, amb el trofeu aconseguit a la capital del Garraf

Els nedadors del CN Terrassa Mario Guillén, Joaquim Lloberas i Alexander Hernández, van participar Travessia a Sitges Nedant, de 2.200 metres. Es tracta d’una de les travessies més antigues de Catalunya i està inclosa dins del Calendari Català de Travessies de la Federació
Catalana de Natació.

Guillén va assolir la tercera posició del podi fent un temps de 29’15”, mentre que Lloberas va finalitzar desè amb una marca de 30’59”. Va ser el tercer de la categoria +40. Per la seva banda, Hernández va finalitzar trentè, amb un temps de 36’00”, essent vuitè de la categoria infantil.

La prova comptava amb tres proves diferents: la petita, la mitjana i la gran. L’inici de la travessia petita era la platja de la ribera, de la mitjana era la platja de l’estanyol i de la gran era la platja de les Anquines. L’arribada de totes, va ser a la platja de la Fragata.

Mario Guillén participa en el World Deaf Swimming Championship a Buenos Aires

D’altra banda, el nedador del CN Terrassa Mario Guillén prendrà part entre els dies 14 i 19 d’aquest mes d’agost en la sisena edició del World Deaf Swimming Championship, que tindrà lloc a la capital de l’Argentina, Buenos Aires. La competició aplegarà més de 300 nedadors de 40 països.

Guillén afrontarà un total de sis proves en aquesta cita mundial. Competirà en 50, 100, 200, 400, 800 i 1.500 metres de la modalitat de crol.

To Top