Esports

Sarai Gascón es penja l’or en el relleu mixt de 4×100 estils

Després dels tres bronzes, la nedadora terrassenca ha pujat al primer graó del podi a Manchester

Gascón, a la dreta, amb els seus companys del relleu que es va banyar en or

La cinquena jornada del Campionat del Món de natació paralímpica que se celebra fins diumenge a Manchester va oferir la primera medalla d’or per a la nedadora del CN Terrassa Sarai Gascón.

Gascón ha integrat l’espectacular relleu de 4×100 metres estils mixt de discapacitat física (34 punts), assolint una victòria de prestigi, superant Itàlia i assolint un nou rècord d’Europa amb un temps de 4’31″21. Han acompanyat a la terrassenca Íñigo Llopis (esquena), Anastasiya Dmytriv (braça) i el seu company José Antonio Marí (papallona). Gascón ha nedat la darrera posta en estil lliure.

El combinat espanyol s’ha penjat ja 22 medalles (4 d’or, 10 de plata i 8 de bronze) i ocupa la desena posició en el medaller. Ha assolit també vuit places de classificació per als Jocs Paralímpics de París 2024. No es tracta de places nominals, sinó que corresponen a la selecció espanyola.

Per la seva banda, el també terrassenc Àlex Villarejo s’ha classificat sisè en la prova dels 100 metres lliure masculins, dins de la classe de discapacitat visual S12. Ha signat un registre de 56″19.

To Top