Segon lloc per a la selecció femenina al Torneig del Centenari

En el darrer partit ha perdut per 0 a 3 contra l’Índia, guanyadora del torneig

UNa acció del partit jugat aquest diumenge / Lluís Clotet

La selecció espanyola femenina ha finalitzat en la segona posició en el Torneig del Centenari de la Federació Espanyola de Hockey que s’ha disputat fins aquest diumenge a l’Estadi Martí Colomer de Terrassa, després de caure per 0 a 3 davant el combinat de l’Índia, que ha acabat a la primera plaça.La competició es disputava pel sistema de lligueta. Anglaterra ha estat tercera.

Les d’Adrian Lock han jugat millor en el primer quart, si bé no han pogut concretar les seves arribades. En el segon període, l’Índia ha passat a dominar i, en el minut 7, Katariya Vandana ha establert el 0 a 1.

El tercer quart ha sigut de nou de domini clar de les de Lock, però de nou els hi ha faltat punteria en els últims metres. A l’últim quart, un gol matiner de les asiàtiques, a càrrec de Monika, que s’ha beneficiat d’una errada de la defensa, ho ha deixat tot molt complicat per a la selecció femenina.

A més, Udita, en acció personal, ha aconseguit el 0 a 3 poc abans del final. Espanya ho ha provat en alguns penals que no han tingut conseqüències en el marcador.