Esports

Mar Serracanta, la terrassenca que ha triomfat a la Queens League

Mar Serracanta, a l’esquerra, amb el trofeu de campiones

Aquest dissabte, l’equip del Pio FC es proclamava campió de la primera edició de la Queens League, la versió femenina de la K:ings League promoguda per Gerard Piqué. El Pio guanyava a la final Las Troncas per 3 a 1 en una final disputada a l’estadi Metropolitano de Madrid amb gairebé 55.000 espectadors a les graderies. Una de les estrelles d’aquesta primera edició de la Queens League ha estat la terrassenca Mar Serracanta, millor jugadora de la temporada després d’acumular cinc distincions com a millor jugadora en 13 partits disputats, la millor estadística del campionat. Amb un gol i una assistència a la semifinal contra el Porcinas, el seu paper va ser fonamental per portar el seu equip a la gran final. Sens dubte, una de les grans estrelles del campionat.


Mar Serracanta és jugadora de l’Igualada en el futbol tradicional. I atreta pel format del torneig ideat per Gerard Piqué ja es va apuntar a la primera convocatòria de proves de la Kings League. Però no s’acceptaven noies en un format purament masculí i va esperar a la primera lliga femenina per irrompre amb tota la força en un torneig amb un potent component mediàtic que l’ha situat en un escenari desconegut per ella. Formada al Jabac, va passar pels equips formatius de l’Espanyol abans d’arribar al conjunt de l’Igualada.

En el seu equip, campió de la Queens League, cal destacar també la presència d’una jugadora del Terrassa FC. Es tracta de la barcelonina Ona Aldea, que ha jugat dues temporades en el conjunt terrassista i molt probablement continuarà la pròxima temporada.

Bernat Juárez, a la final a quatre del Metropolitano

Torneig masculí

Pel que fa a la competició masculina, la Kings League, no ha tingut cap jugador egarenc en l’equip campió, el xBuyer Team que va superar l’equip de El Barrio en una final molt emocionant. En tot cas, en la plantilla d’aquest equip van jugar dos exfutbolistes del Terrassa FC: Fernando Velillas i Adri Gimeno. A la final ha hagut un jugador egarenc, ja que Bernat Juárez és un dels components de El Barrio, subcampió del torneig. Bernat Juárez té 26 anys, va passar pels equips inferiors d’Espanyol, Gramanet, Terrassa i Jabac i posteriorment ha jugat al Viladecavalls, al Can Parellada i al CN Terrassa.

To Top