Els Dragons no tenen opcions davant els Musketeers de París

El conjunt francès ha demostrat un gran nivell de joc

Una acció del partit disputat aquest dissabte a Terrassa / Lluís Clotet

Els Barcelona Dragons han encaixat una nova derrota en el seu quart partit a l’Estadi Olímpic de Terrassa en partit de la lliga europea de futbol americà. En aquesta oportunitat han perdut contra el potent conjunt dels París Musketeers per un resultat de 6 a 37. El conjunt francés ha estat millor que uns Dragons que només han pogut anotar un “toudchdown” en els darrers instants del partit.

El primer quart ha finalitzat amb un marcador de 0 a 14, amb un primer “touchdown” de Zach Edwards i un segon d’Hugo Tekedam. Els Musketeers han ampliat la renda en el segon quart amb una nova anotació de Kyle Sweet per arribar al descans amb un clar 0 a 20. Malgrat els intents de recuperació dels Dragons, un field goal i un altra “touchdown” de Chris Vambo han elevat les diferències fins al 0 a 30. Els francesos han ampliat al 0 a 37 en el quart període i en el tram final Toni Montón ha fet l’únic “touchdown” dels Dragons.