Esports

Sarai Gascón i Àlex Villarejo, al Mundial de natació adaptada

Sarai Gascón i Àlex Villarejo seran els representants del CN Terrassa en el Campionat del Món de natació adaptada que comença aquest dilluns a Manchester. La competició es disputarà fins al dia 6 d’agost. Espanya comptarà amb la participació de 37 representants.

Sarai Gascón afronta el novè Mundial de la seva carrera. Malgrat que en els darrers temps ha hagut de combinar la seva faceta com a esportista d’elit i com a regidora d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Sarai Gascón viatja amb l’objectiu de mantenir-se entre les millors nedadores mundials. Participarà en tres proves individuals: 50 i 100 lliure i 200 estils. També podria prendre part en alguns dels relleus. “Han sortit nedadores molt ràpides i les opcions de medalla es redueixen, però lluitaré per penjar-me una medalla”, manifesta la nedadora egarenca.

Àlex Villarejo és un dels components de l’equip AXA de promeses paralímiques. És un projecte que selecciona els esportistes joves de més projecció i donar-los suport en la seva trajectòria. La seva progressió en els darrers temps l’ha situat com a un dels nedadors amb més possibilitats de futur.

To Top