Esports

Terrassa rep el Centenari del Hockey Espanyol

La cita ha coincidit també amb els 100 anys de la Federació Catalana de Hockey

La Casa Alegre de Sagrera ha estat l’escenari de la quarta parada del Tour del Centenari de la Real Federació Espanyola de Hockey. Ha estat una de les cites que commemoren així els primers 100 anys del hockey espanyol, que coincideix amb el també centenari de la Federació Catalana de Hockey. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el president de la Real Federació Espanyola de Hockey, Santiago Deó, el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell,  i el millor jugador del món l’any 2008, Pol Amat, són alguns dels noms que no han volgut faltar a la cita. L’acte ha coincidit amb el Torneig del Centenari, que des d’aquest dimarts, 25 de juliol, se celebra en les instal·lacions del Martí Colomer de Terrassa.

En l’esdeveniment, s’ha homenatjat als clubs de la Federació Catalana d’Hoquei: CD Terrassa, Atlètic Terrassa, Línia 22, Club Egara, Matadepera 88, CT Les Fonts, FC Barcelona, Club Junior, Castelldefels HC, Catalònia HC, RC de Polo de Barcelona, Barceloní Stick HC, CH Sant Andreu, Sarrià HC, CH Valldoreix, Iluro HC, Sitges HC i Sant Gregori HC.

A més, s’ha realitzat una taula rodona amb alguns referents del hockey català: Eli Maragall, Toni Nogués, Jordi Alcover, Mercedes Coghen i Nani Escudé. Tots ells han donat el seu punt de vista sobre l’evolució del hockey en els darrers anys d’història. A més, han explicat algunes anècdotes i experiències personals que han viscut en les seves carreres esportives.

Finalment, s’han atorgat reconeixements a referents del hockey al nostre territori: Pol Amat, Georgina Oliva, Jaume Comerma, Francesc Llongueras, Joan Galí, Santi Ventalló, Juan Ángel Calzado, Leandro Negre, Jordi Vidal, Domènech Argemí, Manuel Martín Borregón, Narcís Carrió, Bibi Indurain, Jordi Lobo, Manuel Lobo, Toni Nogués, Jordi Alcover i Xavi Adell.

Terrassa rep el Centenari del Hockey Espanyol
To Top