Els Dragons no tenen opcions a Stuttgart

És la cinquena derrota consecutiva de la franquícia catalana

Una espectacular acció del partit d'aquest dissabte / Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons continuen acumulant resultats negatius a la lliga europea de futbol americà. En aquesta oportunitat, han acumulat la cinquena derrota consecutiva al camp dels Stuttgart Surge, on han perdut aquest diumenge per 14 a 33. Els Dragons presenten un balanç de dues victòries i cinc derrotes. El seu rival és el líder de la conferència central amb sis victòries i només una derrota.

Els Dragons no han anotat en els primers tres quarts i això ha significat una penalització molt destacada per a les seves opcions de victòria contra un rival molt sòlid. Els Dragons perdien per 7 a 0 al final del primer quart i han arribat al descans amb un resultat desfavorable de 27 a 0. En el tercer quart no s’ha mogut el marcador i en l’últim s’han acostat fins al 27 a 14. El nou “quarterback” Carlton Aiken ha anotat el seu primer “touchdown” i després ho ha fet Raúl Cernuda. Però un nou “touchdown” del conjunt alemany ha sentenciat el partit.