Esports

Èxit de la quarta edició del torneig Laia Mira

L’associació “La Vida és Xula” va recaptar 19.500 euros destinats al tractament de malalts de càncer

Els partits es van jugar aquest any a l'Atlètic Terrassa

La quarta edició del torneig solidari de pàdel Laia Mira ha significat un èxit rotund, amb la participació de 134 jugadors i jugadores i una recaptació rècord de 19.500 euros, amb 8 patrocinadors de categoria or i 22 en categoria plata en funció de les seves aportacions econòmiques. Aquesta quantitat econòmica supera els 12.000 euros de la darrera convocatòria, que ja va suposar un rècord. Els partits d’aquest any s’han realitzat a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa a Can Salas. La competició s’ha fet en set categories i la jornada final va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Ballart, que ha donat tot el seu suport a la iniciativa.

Aquest torneig solidari es disputa en memòria de qui va ser capitana de l’equip “B” de pàdel del CN Terrassa Laia Mira i el seu objectiu és recaptar fons per a millorar la qualitat de vida dels pacients de càncer que fan tractament de quimioteràpia. El torneig està impulsat per “La Vida és Xula”, una associació sense ànim de lucre creada en memòria de Laia Mira.

Gràcies a les aportacions obtingudes en cada edició d’aquest torneig, l’associació “La Vida és Xula” assumeix el finançament per a la compra d’uns dispositius que reverteixen la pèrdua de cabell durant el tractament de quimioterapia pels malalts de càncer, un fet que suposa una millora emocional i anímica de gran valor per lluitar contra la malaltia. Fins ara, s’han comprat dos dispositius per a l’Hospital de Terrassa. Aquest tercer anirà destinat al Parc Taulí de Sabadell.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, els guanyadors de les diferents categories van ser els següents: Debutants: Montse Contreras i Marta Contreras; Segona femení: Eva Prieto i Sandra Sánchez; Segona mixt consolació: Karen Lorite i Óscar Martín; Tercera femení: Alicia Sánchez i Maribel Franch; Tercera masculí: Albert Marsé i Dario Quintas; Segona masculí: Xavier Ribera i Jaume Berenguer; Tercera mixt consolació: Yolanda Tejada i Marco Hernández.

To Top