Els Dragons perden en el temps extra contra els Helvetic Guards

Tercera derrota consecutiva de la franquícia catalana

Una acció del partit disputat pels Barcelona Dragons / Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons han perdut per 22 a 19 contra el conjunt suís dels Helvetic Guards, el que suposa la tercera derrota consecutiva de la franquícia catalana a la lliga europea de futbol americà. El partit ha estat extraordinàriament emocionant i amb moltes alternatives al marcador. Els Dragons manaven al final del primer quart per un resultat de 3 a 7. Un “touchdown” de Theo ha donat resposta al “field goal” dels suïssos que obria el marcador. Però el partit ha fet un tomb en el segon quart i els locals han capgirat el marcador per arribar al descans amb un marcador favorable de 16 a 7.

Els Dragons no han abaixat els braços en el tercer període i han remuntat per situar-se amb un 16 a 19 favorable. Luis Cerceda ha transformat un “field goal” de 32 iardes i Torrededia ha transformat un “touchdown” per empatar el partit a 16. Un “field goal” posterior ha situat el 16 a 19. Però els Helvetic Guards han empatat a dos minuts del final i han forçat el temps extra en el qual un “field goal” ha decidit l’enfrontament.

El pròxim partit dels Dragons serà el dissabte vinent a l’Estadi Olímpic de Terrassa contra els Raiders Tirol.