Esports

Títol i ascens a Divisió d’Honor “B” per al Rimas

La Divisió d’Honor “B” masculina tindrà a partir de la temporada vinent quatre equips terrassencs. A banda del Vallès, l’Egara 1935 i el Línia 22, l’AD Rimas s’incorpora a la categoria de plata del hockey espanyol, que mai no havia tingut tants representants.

L’equip que entrenen Jordi Fitó es va imposar a la fase d’ascens celebrada a la ciutat de Sant Sebastià. Amb un balanç de dues victòries i un empat va acabar primer dels quatre equips participants i es va endur el títol i l’ascens. El Rimas va totalitzar 7 punts, per 6 del CH Xaloc valencià, 3 del conjunt amfitrió, el Kale Lagunak, i 1 del CD Málaga 91.

En el primer partit, els de les Pedritxes es van imposar per 5 a 4 al Xaloc. Guanyaven per un còmode 5 a 2, per bé que els valencians van maquillar el resultat en el tram final del matx. A la segona jornada, els terrassencs van sumar un punt en empatar a un gol amb el CD Málaga 91. S’ho jugaven tot diumenge en el tercer partit, en el qual es van imposar per 4 gols a 3 al Kale Lagunak i van assegurar-se la primera posició i l’ascens de categoria. Igual que en el primer partit, els egarencs manaven per 4 a 1 amb gran autoritat. Els bascos van marcar dos gols als minuts finals, però, igual que en el primer partit, els tres punts van anar a parar al Rimas.

Pel que fa als guardons individuals, els dos més importants van correspondre a dos jugadors del Rimas. Josep Martín va ser escollit millor jugador i Mario Mena va ser el màxim golejador.

To Top