Esports

La boxa torna a ser protagonista a la Festa Major

Éxit esportiu i de públic del primer Ciutat de Terrassa

Un dels combats que es van fer durant el Ciutat de Terrassa de boxa / Lluís Clotet

La boxa era un dels plats forts dels programes de Festa Major de mitjan segle XX. Però feia anys que havia desaparegut del calendari esportiu en aquestes dates, coincidint amb la davallada d’aquest esport a la ciutat. Ara, en un moment de clar ascens de practicants, el Boxing Club Terrassa va organitzar la primera edició del Trofeu Ciutat de Terrassa a les instal·lacions de l’equipament socio-esportiu de la Cogullada que va fregar el ple per veure els tretze combats que es van celebrar. La vetllada va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Boxa, Joan Fuertes, i dels tinents d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa Noel Duque i Meritxell Lluís.

El torneig va constar de cinc combats d’exhibició i vuit competitius, en categoria júnior i elit. Van obrir el cartell els enfrontaments d’exhibició entre Rayan Chadlioui (Boxing Terrassa) i Adil Meimoun (Team Gero) i Achraf El Idrisi i Aran Pérez (Jaume Pons). A la categoria júnior es van disputar set combats, dos d’ells d’exhibició entre Mustafa Chadlioui (Boxing Terrassa) i Xavi Moreno (CB Ripollet) i Dylan Jazir (Boxing Terrassa) i Ylyas Ibn Miemoun (Boxing Terrassa). En els altres cinc combats, el protagonisme dels boxejadors del Boxing Club Terrassa va ser molt destacat, apuntant-se tres victòries i sumant un nul i una derrota. Eric Peraza va superar Ayoub Ait (Gallego Prada) en la categoria de 68 quilos; Sami El Idrisi va derrotar Pau Maqueda (Gym Roc Blanc) en 66 quilos i Saad Baika es va imposar a Salah Laaouar (Team Sergio León) en 81 quilos. Per la seva banda, Zaid Bouti va fer nul davant Moussa Aatid (Juli Giner) en 70 quilos i Lleïr Amorós va perdre davant Alan Miras (Team Toni Miras) en 66 quilos.

Pel que fa als combats de la categoria elit, Martí Sánchez (Juli Giner) i Bruno (Zona Combate) es van enfrontar en un combat d’exhibició. Raúl Silva, del Boxing Club Terrassa, va perdre davant Aitor González (Zona Combate) en la categoria de 60 quilos. Víctor Marquez (Gym Roc Blanc) va superar Zoher El Akhal (Team Gero) en 65 quilos. I Juan Rubio (Gallego Prada) va derrotar Sergi Barneto (CB Prat) en 67 quilos.

FOTOS | Trofeu Ciutat de Terrassa de Boxa de Festa Major

To Top