La selecció espanyola derrota Alemanya per 3 a 1 a Anvers

Els de Max Caldas jugaran dilluns contra Bèlgica i dimecres tancaran el torneig davant d’Alemanya

El seleccionador espanyol, Max Caldas, donant instruccions als seus jugadors

En partit corresponent a l’antepenúltima jornada de l’FIH Pro League de hockey, la selecció espanyola masculina de hockey s’ha imposat per 3 gols a 1 a la selecció alemanya, vigent campiona del món. El matx s’ha disputat a la ciutat belga d’Anvers.

El duel ha estat força equilibrat durant els tres primers períodes. En els vuit minuts finals del quart acte s’han incrementat les hostilitats. Al minut 52, el davanter del Club de Campo Álvaro Iglesias ha obert el marcador. Els alemanys, peró, han reaccionat en el següent atac. Florian Sperling ha aconseguit empatar. Semblava que el matx s’encaminava cap als “shoot-outs”, però dos gols del combinat que prepara Max Caldas en els tres minuts finals han donat el triomf a la selecció espanyola.

La sentència

Al minut 58, Rafael Vilallonga ha recuperat l’avantatge per als de Caldas en aprofitar un llançament de penal-córner. I per si hi havia dubtes, Quique Gozález de Castejón ha establert el 3 a 1 definitiu als segons finals del matx. Han disputat el matx els set internacionals terrassencs: Marc Miralles, Xavi Gispert, Pepe Cunill, Jordi Bonastre, Pere Amat, Gerard Clapés i Marc Recasens.

Falten només dos partits per tancar l’actual Pro League. Espanya jugarà dilluns a les 20.40 hores davant de Bèlgica i dimecres a les 18.10 de nou contra Alemanya, en ambdós casos a la ciutat belga d’Anvers.

Ara per ara, Espanya ocupa la cinquena posició amb 24 punts, a només tres de distància dels belgues, que en tenen 27.