Greu ensopegada de la selecció, que cau golejada per 7 a 2 davant de Bèlgica

Els de Max Caldas són sisens amb 21 punts i dissabte s’enfrontaran a Alemanya a Anvers

La selecció espanyola masculina de hockey no guanya a Bèlgica, segona potència mundial, des de fa gairebé sis anys. En les 34 vegades que s’han enfrontat, els belgues han guanyat 21 vegades, Espanya 10 i han empatat tres vegades. La derrota d’aquest divendres, en el matx corresponent a la tretzena jornada de la Pro League, disputat a la ciutat belga d’Anvers, ha estat de les més severes. El combinat que prepara Max Caldas ha caigut golejat per 7 a 2 a mans d’un combinat belga que s’ha mostrat molt superiors als espanyols.

Caldas ha alineat sis dels set jugadors terrassencs convocats: Xavi Gispert, Marc Miralles, Jordi Bonastre, Pepe Cunill, Gerard Clapés i Marc Recasens. S’ha quedat fora de la llista aquest divendres Pere Amat.

Curiosament, ha estat Espanya qui ha obert i ha tancat el marcador. Al minut 3, el jugador del Club de Campo Álvaro Iglesias ha fet un 0 a 1 que ha variat ben aviat. Als cinc minuts, Victor Wegnez ha empatat en un llançament de penal-córner. Florent Van Aubel ha fet el 2 a 1 al minut 12. Alexander Hendrickx ha continuat construint la golejada al minut 20. En els cinc minuts finals del segon període, dos penals més transformats per Loïck Luypaert i de nou Hendrickx han deixat l’electrònic en un 5 a 1 que tancava gairebé definitivament el duel.

Voracitat ofensiva

A la represa, la voracitat ofensiva dels belgues s’ha calmat, però en el quart acte, Victor Wegnez al minut 48 i John-John Dohmen al 55 han ampliat l’avantatge fins el 7 a 1. Quedaven dos minuts per al xiulet final quan Joaquín Menini ha fet el 7 a 2 definitiu.

Dissabte a les 14.10 hores, el combinat de Max Caldas s’enfrontarà, també a Anvers, amb la tercera potència mundial, Alemanya.