Esports

Comença l’última fase de la Pro League per a la selecció

La selecció jugarà quatre partits entre aquest divendres i el dimecres vinent

Entre aquest divendres i el dimecres vinent, la selecció espanyola masculina de hockey disputarà els quatre darrers partits de l’FIH Pro League de la temporada 2022-2023. Els 20 internacionals convocats pel seleccionador Max Caldas es troben ja a la ciutat belga d’Anvers, on disputaran dos partits contra la segona potència mundial, Bèlgica, i dos més davant de la tercera, Alemanya. Aquest divendres i el dilluns a les 20.40 hores, la selecció jugarà davant la selecció amfitriona, Bèlgica. Diumenge a les 14.10 hores i dimecres a les 18.10, el rival dels espanyols serà el combinat alemany.

Més d’una tercera part dels internacionals convocats (7 de 20) són terrassencs. Es tracta de Marc Recasens, Gerard Clapés, Pere Amat i Xavi Gispert (Club Egara); Jordi Bonastre i Pepe Cunill (Atlètic); i Marc Miralles (RC Polo). A alguns jugadors habituals, com el terrassenc Pau Cunill o el barceloní Marc Reyné, Caldas els ha donat descans en aquesta llista.

El combinat espanyol ocupa actualment la sisena plaça a la classificació de la Pro League amb un total de 21 punts. Alemanya és cinquè amb 22 (amb dos partits més) i Bèlgica ocupa la quarta posició amb 24 punts. El líder és la Gran Bretanya amb 32 punts, seguit de l’Índia amb 30.

To Top