Segona derrota consecutiva dels Barcelona Dragons

Una jugada del segon partit dels Dragons a Terrassa / Lluís Clotet

Els Barcelona Dragons van perdre per 15 a 39 contra els Munic Ravens en partit de la quarta jornada de la Lliga Europea de futbol americà disputat a l’Estadi Olímpic de Terrassa aquest dissabte. És la segona derrota consecutiva dels Dragons en la competició, en la qual presenten ara un balanç de dues victòries i dues derrotes. El conjunt alemany es va mostrar superior i es va apuntar una sòlida victòria en aquest compromís.

El partit va tenir un bon inici per els Dragons, que es van avançar en el marcador gràcies a un “field goal” de Víctor Albarracín. Però els Munic Ravens van reaccionar, primer amb un “field goal” amb el qual van empatar i després amb un “touchdown” de Tomiwa Oyewo que va situar el 3 a 10 al final del primer quart. El segon quart no va oferir grans novetats, però el conjunt alemany va augmentar la seva renda fins al 3 a 16 amb el qual es va arribar al descans.

Els Munic Ravels van consolidar la seva superioritat en el tercer quart, amb Oyewo com a figura més destacada a la zona de finalització. L’avantatge es va enfilar fins al 3 a 30. Eduard Molina va retallar les diferències amb el primer “touchdown” dels locals que va deixar el resultat en el 9 a 30.

Els muniquesos no van abaixar el seu nivell en el darrer quart. Van ampliar el seu avantatge fins al 9 a 39. Josh Johnston va anotar un darrer “touchdown” per deixar el resultat en el definitiu 15 a 39.