Esports

El CD Terrassa guanya 0-2 a Castelldefels i empata la sèrie

Els gols de les argentines Lola Brea i Agustina Tato han servit per forçar el tercer partit, diumenge a les 12.30 hores

La permanència és una mica més a prop per al conjunt femení del CD Terrassa, que aquest dissabte s’ha imposat per 0 gols a 2 al camp del Castelldefels en el segon partit del “play-out” de permanència a la Divisió d’Honor femenina de hockey. La sèrie està empatada ara a un i el tercer i decisiu duel es disputarà diumenge a les 12.30 hores, també a Castelldefels.

El conjunt que prepara Litus Ullés ha dominat el matx i ha disposat de les millors oportunitats de gol. A diferència del matx disputat diumenge passat a les Pedritxes, aquest dissabte ha encertat en la definició. El primer quart ha estat dominat pel CD Terrassa, que ha gaudit de les millors arribades, tot i que no hi ha hagut gols. Els dos del partit han arribat en un segon quart en el qual el CD Terrassa ha continuat manant sobre el terreny de joc. Les visitants han disposat de tres llançaments de penal-córner, per només un del Castelldefels.

Al minut 20, la jugadora argentina Lola Brea s’ha endut la bola per l’esquerra i en entrar a l’àrea ha batut la portera del Castelldefels Marina Ginel amb una rematada rasa de revés. Quan faltaven tres minuts per arribar al descans, la també argentina Agustina Tato ha aprofitat una bola recuperada per les terrassenques per encarar la portera rival i anotar un 0 a 2 que ha resultat ja definitiu.

To Top