La selecció espanyola perd per “shoot-outs” amb els Països Baixos

El combinat de Max Caldas jugarà dimecres a les 18.40 hores contra la Gran Bretanya

Xavi Gispert, a la dreta, lluitant per una bola amb Pepijn Reyenga en el matx d'aquest dilluns

En partit corresponent a l’onzena jornada de l’FIH Pro League, la selecció espanyola masculina de hockey ha perdut per 1 a 3 a la tanda de “shoot-outs” en el duel davant dels Països Baixos, actual sisena classificada de la competició. El matx, molt equilibrat, ha acabat amb empat a dos gols. En el partit que va enfrontar divendres ambdues seleccions al Lee Valley Hockey Center de Londres, els neerlandesos ja es van imposar per 2 a 3.

El combinat que prepara Max Caldas tancarà dimecres a les 18.40 hores la seva participació en aquesta concentració a terres angleses amb un darrer partit davant de la primera potència mundial, la Gran Bretanya.

Espanyols i britànics han disputat un duel molt equilibrat, amb bones arribades per part d’ambdues davanteres. Després d’un primer període sense gols, el migcampista terrassenc del Club Egara Gerard Clapés ha inaugurat el marcador. Quan faltaven tres minuts per arribar al descans, Thierry Brinkman ha empatat el partit. Amb l’empat a un s’ha arribat al descans.

A la represa, el mateix Brinkman ha fet l’1 a 2 per als neerlandesos. Ja al darrer període, el també terrassenc Marc Miralles ha aprofitat un llançament de penal-córner per establir el 2 a 2. El marcador ja no s’ha mogut i els “shoot-outs” han acabat decidint el matx en favor dels neerlandesos, que han sumat dos punts, per un dels espanyols.