Jaume Leiva guanya el Triatló de Cambrils

L’egarenc va fer una marca d’1.56’09”

Jaume Leiva, entrant a la línia de meta en primera posició

El terrassenc Jaume Leiva es va proclamar guanyador del Triatló de Cambrils en distància olímpica, que constava de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de bicicleta i 10 quilòmetres de cursa a peu. Leiva, que ha participat en alguns triatlons al llarg de la seva trajectòria, va demostrar un gran nivell tot i les fortes pluges que es van registrar en el sector de bicicleta.

L’atleta terrassenc va fer un temps de 22’02 en el tram de natació, el qual va finalitzar en la novena posició. En el tram de ciclisme va signar el millor temps i en la modalitat d’atletisme va consolidar la primera plaça per arribar a la meta en un temps d’1.56’09” que li va donar la victòria final. La segona plaça va correspondre a Just Ibáñez amb 1.56’48”. Va completar el podi Óscar Martínez amb una marca de 1.57’11”.

Óscar Abizanda, també del club Irunwithleiva, va ser vuitè amb una marca de 2.03’04”.