Primera derrota de la temporada dels Barcelona Dragons

El conjunt català ha perdut contra els Tirol Raiders

Una jugada del partit disputat aquest dissabte / Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons han perdut aquest dissabte per 29 a 13 en el camp dels Tirol Raiders a Innsbruck, el que suposa la seva primera derrota de la temporada. La franquícia catalana, que juga els seus partits com a local a Terrassa, s’enfrontava a un rival que també havia guanyat els dos primers partits. Per tant, estava en joc el lideratge de la conferència. El conjunt austríac ha estat superior i ha manat en el marcador en tot moment.

El partit s’ha iniciat amb un “touchdown” a càrrec de Tobias Bonatti que ha suposat el 7 a 0. En el segon quart, Jarvis McClain ha augmentat la renda fins al 13 a 0. Joshua Johnston ha fet el primer “touchdown”pels Dragons (13-6). Però abans del descans, els Tirol Raiders han ampliat la renda fins al 20 a 6.

En el tercer quart, Bonatti ha anotat un “touchdown” que deixava el marcador en 26 a 6. Theo ha fet la segona anotació dels Dragons (26-13) i abans del final, Niklas Janin ha transformat un “field goal” que ha significat el definitiu 29 a 13.

El quart partit dels Dragons serà el pròxim dissabte 24 de juny a l’Estadi Olímpic de Terrassa contra els Ravens Munic a les 19 hores.