Segona victòria dels Barcelona Dragons

El conjunt català ha guanyat a Milà per 33 a 41

Els Barcelona Dragons, que aquesta temporada disputen els seus partits com a locals a l’Estadi Olímpic de Terrassa, han guanyat aquest dissabte per 33-41 els Seamen Milano en el seu segon partit de la lliga europea de futbol americà. El seu rival debutava en aquesta competició en aquest enfrontament. El partit ha estat força equilibrat i els Dragons han mostrat un bon nivell per superar un rival exigent. El primer quart ha finalitzat amb avantatge de la franquícia catalana per 10-21.

Al descans, els italians han retallat les distàncies i el marcador mostrava un resultat de 24-27. Les diferències s’han ampliat en el tercer període (27-33). Els Dragons han sentenciat en el quart període, apuntant-se una victòria molt important de cara al futur.