El Júnior aixeca la seva primera lliga femenina

Les santcugatenques manaven per 1 a 4 en acabar el primer període

La final de la lliga de la Divisió d’Honor femenina se n’ha anat cap a Sant Cugat. Per primera vegada a la història, el conjunt santcugatenc ha aixecat el trofeu. S’ha imposat a la gran final, disputada a l’Estadi Martí Colomer, per 2 gols a 4 al gran favorit, el Club de Campo de Madrid.

El conjunt que entrena Guillermo Carnicer ha quallat un extraordinari primer quart, que ha acabat en un marcador d’1 a 4. Les santcugatenques han aprofitat a la perfecció les primeres ocasions que han generat i han deixat el matx pràcticament sentenciat. Al minut 8, Berta Serrahima ha aprofitat un llançament de penal-córner per obrir el marcador. Dos minuts més tard, Laura Bosch ha establert el segon gol per al santcugatenc. La madrilenya Alejandra Torres Quevedo ha retallat distàncies al minut 12. Semblava que les madrilenyes entrarien dins del partit, però dues fuetades consecutives de les terrassenques Maria Gestí i Júlia Strappato han deixat el marcador en un inesperat 1 a 4 en acabar el primer període.

Georgina Oliva s’abraça amb la portera Jana Martínez / LLUÍS CLOTET

Sense opcions

A la represa, el conjunt que entrena Edu Aguilar ha retallat distàncies al segon període. Al minut 29, Amparo Gil ha establert un 2 a 4 que resultaria definitiu. Els gols que han arribat al primer quart han faltat en els dos darrers. El Club de Campo ha disposat d’oportunitats per continuar retallant distàncies, però la bona defensa de les santcugatenques ha impedit que el marcador es mogués.

El conjunt santcugatenc té a les seves files les següents sis jugadores terrassenques: Carlota Petchamé, Georgina Oliva, Maria Gestí, Júlia Strappato, Clara Pineda i Mariona San José.

Després d’haver disputat quatre finals en els cinc darrers anys, el Júnior ha aconseguit finalment aixecar el primer títol femení de la seva història.