Natalia Escot marca dos gols amb Catalunya sub-17

Madrid serà el rival en la final del Campionat d’Espanya

Les jugadores de la selecció catalana celebren un gol / FCF

La jugadora terrassenca del Levante Las Planas Natalia Escot ha marcat dos gols en la victòria per 5 a 1 de la selecció catalana sub-17 contra Castella i Lleó en les semifinals del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputa a Huelva. Catalunya jugarà contra Madrid el diumenge en la gran final.

Escot ha anotat el primer gol català en el minut 18, poc després de disposar d’una bona oportunitat amb una espectacular vaselina que no ha acabat entrant. Al descans s’ha arribat amb un clar resultat de 3 a 0 favorable a Catalunya. En el minut 49, Natalia Escot ha fet el 4 a 0 en una acció en la qual ha deixat plegada la portera de Castella i Lleó. L’àrbitre no ha assenyalat res i la portera ha hagut de deixar el camp lesionada. Les catalanes han deixat que Sandra anotés el 4 a 1 sense oposició com a resposta a la jugada anterior.