Esports

Els Barcelona Dragons viatgen a Milà en la segona jornada de la lliga

La franquícia catalana buscarà la segona victòria de la temporada

Gabriel Sánchez, entrenador principal dels Barcelona Dragons / Lluís Clotet

Els Barcelona Dragons afronten aquest dissabte, a les 19 hores, el segon partit de la lliga europea de futbol americà. Després de derrotar per 29 a 17 els Helvetic Guards a l’Estadi Olímpic de Terrassa a la seva estrena, visiten el camp del Seamen Milano, que debuta a la competició. No només és el primer partit dels italians aquesta temporada, sinó també el primer que disputen a la lliga europea, ja que es tracta d’una de les noves franquícies incorporades.

Els Dragons afronten aquest compromís amb l’objectiu de consolidar-se a la primera plaça de la seva conferència. “El Seamen Milano és un bon equip que ha estat protagonista a la lliga italiana”, diu al respecte Gabriel Sánchez, entrenador principal del conjunt català. “Esperem un partit molt competit. Ells juguen a casa i tenen bons jugadors. Esperem que sigui un gran espectacle pels espectadors.” Sánchez ha tornat a elogiar l’Estadi Olímpic de Terrassa com a escenari escollit pel seu equip. “L’ambient que ens vam trobar va ser una sorpresa agradable. I l’estadi té molt bones condicions, és un escenari digne.”

El Seamen Milano, rival dels Dragons, va néixer l’any 1981 i va desaparèixer el 1990. Antics jugadors el van recuperar el 2007. En cinc oportunitats s’ha proclamat campió de la lliga italiana.

To Top