Esports

Els Barcelona Dragons busquen talent a Terrassa

El diumenge 25 de juny a les 10 hores a l’Estadi Olímpic faran proves als diferents aspirants

L’Estadi Olímpic de Terrassa acollirà el diumenge dia 25 de juny a partir de les 10 hores un “Open Tryout” per tal que tots aquells jugadors que ho desitgin puguin aspirar a formar part d’aquesta franquícia de futbol americà que disputa enguany per tercera temporada consecutiva la Lliga Europea.

Els diferents aspirants que s’hi presentin hauran de superar una sèrie de proves, que seran similars a aquelles que es van realitzar a l’Yzaguirre Combine Tour 2023. Tots ells podran mostrar les seves aptituds físiques i el seu talent per tal de poder entrar a formar part de la plantilla dels Barcelona Dragons per a aquesta mateixa temporada.

Les portes de l’Olímpic s’obriran a tots aquells aspirants, així com al públic en general. L’accés serà per l’aparcament de la zona del gol nord. Prèviament a la prova, els aspirants hauran d’enviar un correu electrònic a l’adreça “info@barcelonadragons.com, indicant les seves dades personals, l’equip al qual pertanyen i la posició en la qual juguen.

Després de guanyar els Helvetic Guards a l’Olímpic, els Dragons visitaran demà el camp dels Milano Seamen en partit corresponent a la segona jornada de la conferència central de la lliga.

To Top