El Club Egara guanya 1 a 2 a Madrid i jugarà la “final-four” de Terrassa

Dissabte es disputaran al Martí Colomer les semifinals: Club de Campo-Egara i Atlètic-Polo

El Club Egara ha finalitzat quart amb 38 punts, a un de distància de Júnior i Sanse Complutense / LLUÍS CLOTET

Dos equips terrassencs disputaran el dissabte vinent a l’Estadi Martí Colomer les semifinals de la “final-four” masculina pel títol. El Club Egara s’enfrontatrà al Club de Campo (15 hores) i l’Atlètic al Polo de Barcelona (17 hores). La gran final es jugarà diumenge a les 16.30 hores.

En la darrera jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina, el Club Egara s’ha imposat per la mínima (1-2) a San Sebastián de los Reyes davant d’un Complutense que necessitava com a mínim empatar per classificar-se. Ulises Janse ha avançat els amfitrions al minut 15 en un llançament de penal-córner. Al 21, Gerard Clapés ha empatat el matx, també de penal. A la represa, al minut 49, Marc Recasens ha anotat el gol de la victòria que ha acabat classificant l’Egara, que després d’una irregular segona volta ha acabat assolint l’objectiu i lluitarà per la lliga.

L’Atlètic Terrassa ha acabat segon en imposar-se per 6 gols a 2 al Sardinero, ja descendit. Pablo Rubio ha marcat l’1 a 0 de penal, però Pepe Cunill ha empatat. Quim Malgosa ha anotat el 2 a 1 abans del descans. A la represa, Pau Cunill de penal ha ampliat l’avantatge i Joan Dalmases ha fet dos gols seguits. Amb el 5 a 1, Pepe Cunill ha tornat a marcar de penal el 6 a 1. Mauro Coria ha establert el 6 a 2 quan faltaven tres minuts.

Comiat del CD Terrassa

El CD Terrassa, per la seva banda, ha caigut per 4 gols a 5 a les Pedritxes en aquesta darrera jornada. Miki Delàs ha inaugurat el marcador al minut 17. Marc Lara, que ha disputat el seu darrer partit amb el CD Terrassa, ha empatat de penal al minut 29. Enric Miralles ha fet el 2 a 1, també de penal, al 33 i Pol Compta ha empatat pels blaugrana al 34. A la represa, Andreas Rafi ha anotat el 2 a 3 de penal-córner i Ricardo Gallego el 2 a 4. Als deu minuts finals han arribat tres gols més: Jan Lara ha fet el 3 a 4 de penal, Marc Lara ha empatat a 4 i Julián Montone ha establert el 4 a 5 definitiu al minut 66.