Esports

L’Egara, a segellar la classificació per a la “final-four”

El conjunt que entrena Joan Vidal necessita sumar diumenge els mateixos punts que el Taburiente

Vencent a casa, l’Egara jugarà la “final-four” femenina / LLUÍS CLOTET

Defensar la quarta posició que ocupa actualment és el gran objectiu amb el qual afronta el Club Egara la darrera jornada de la fase regular de la lliga femenina. L’equip de Joan Vidal té 44 punts, un més que el Taburiente canari. Per classificar-se per a la “final-four” necessita sumar els mateixos punts que les canàries a Barcelona davant del Polo. Però vol guanyar, com explica el seu entrenador: “Hem de competir amb molta intensitat. L’equip està concentrat i preparat per a un partit que serà, com tots, molt igualat”.

Les del Pla del Bon Aire ho tenen tot a favor, ja que reben un Sanse Complutense que es troba 15 punts per sota i ja fa setmanes que s’ha quedat sense opcions de qualsevol mena. Al matx de la primera volta, el Club Egara es va imposar per 1 gol a 2 a San Sebastián de los Reyes. Una victòria de l’Egara li asseguraria la quarta posició. Si empata, necessitarà que el Taburiente no guanyi al camp del Polo. Tot i perdre, les del Pla del Bon Aire es classificarien si les canàries també perdessin a Barcelona. Aspira l’Egara fins i tot a la tercera, ja que es troba a un sol punt del Polo, que és tercer. Club de Campo i Júnior són els dos únics equips que estan classificats. Polo, Egara i Taburiente lluitaran per les dues places restants.

El CD Terrassa, al “play-out”

Els altres dos equips terrassencs no es juguen ja res en aquesta darrera jornada de la fase regular. Després d’empatar davant del Sardinero, el CD Terrassa acabarà penúltim faci el que faci i haurà de disputar el “play-out” per mantenir-se. Tancarà la lliga al camp d’un Club de Campo que necessita puntuar per assegurar-se acabar en primera posició i classificar-se per a la propera Euro Hockey League. A la primera volta, les madrilenyes van golejar per 1 a 7 el conjunt de Litus Ullés a les Pedritxes.

Cinc dels sis partits d’aquesta jornada final començaran a les 12.30 hores. A les 10.30, l’Atlètic s’acomiadarà visitant el novè, un Tenis amb el qual va empatar a un gol a la primera volta a Can Salas. El conjunt de Jordi Carrera és setè i aspira a finalitzar sisè. Necessita guanyar a Santander i que l’Egara també guanyi al Pla del Bon Aire.

To Top