Esports

Els Dragons volen oferir un gran espectacle a Terrassa

El dissabte debuten a l’Estadi Olímpic contra els Helvetic Guards

El General Manager, Bart Iaccarino, a l’esquerra,amb Jason Robinson, membre del grup inversor Elite Sports Equity / Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons inicien aquest dissabte la nova temporada a la lliga europea de futbol americà. Aquest any, la franquícia jugarà els seus partits com a local de l’Estadi Olímpic de Terrassa, una important aposta per aconseguir un augment en el nombre d’espectadors després de disputar les darreres temporades a Reus. L’equip català jugarà el seu primer partit a les 19 hores contra el conjunt suís dels Helvetic Guards.

Aquest dimarts s’ha fet la presentació oficial de la nova temporada a Barcelona, amb la presència de dirigents, jugadors i tècnics dels Barcelona Dragons. El General Manager de la franquícia, Bart Iaccarino, ha parlat de l’arribada de l’equip a Terrassa i dels canvis que aquest fet pot comportar. “Comencem la temporada amb moltes ganes i molta emoció. Volem oferir un gran espectacle als nostres aficionats. L’objectiu és omplir l’estadi i que els nostres esportistes també puguin gaudir d’un gran escenari. Estem treballant molt a Terrassa i a la seva àrea d’influència per atraure les famílies, perquè pensem que hi ha uns preus assequibles.”

Els Barcelona Dragons, semifinalistes la temporada anterior a la lliga europea, confien a tornar a disputar els “play-off” dels quatre millors. La competició s’estructura en conferències i els millors classificats de cadascuna d’elles disputen la fase final.

Aquest dimarts s’ha iniciat el període de venda d’entrades pels partits a l’Estadi Olímpic. Es poden comprar a les oficines del Terrassa FC des de les 16 a les 20 hores les setmanes que els Dragons juguin a Terrassa. El dia del partit, també es podran comprar les localitats a l’Estadi Olímpic a partir de les 12 hores.

Els preus oscil·len entre els 9 euros del gol nord i els 49 de la tribuna alta. També hi ha una entrada VIP a 149 euros. Els espectadors entre 4 i 14 anys només paguen 5 euros i els de 15 a 18 anys tenen un 50 per cent de descompte. Els socis del Terrassa FC tenen un descompte del 20 per cent en un màxim de dues entrades. Presentant el Carnet Jove, els aficionats tindran un 2×1 en un partit dels Barcelona Dragons i un 50 per cent de descompte a les entrades de tots els partits de casa.

To Top