Esports

Gerard Garrido serà presentat aquesta setmana com a entrenador del Terrassa FC

Gerard Garrido es convertirà aquesta setmana en entrenador del Terrassa FC, després que la Peña Deportiva d’Eivissa, equip en el qual ha estat segon entrenador al llarg de les dues darreres temporades, hagi estat eliminada en la primera eliminatòria del “play-off” d’ascens a Primera Federació. Les negociacions entre les dues parts, detallades per Diari de Terrassa en les darreres setmanes, fa dies que estan tancades en tots els seus detalls i l’anunci oficial del fitxatge només estava pendent que l’actual equip del tècnic finalitzés la temporada, extrem que s’ha produït aquest cap de setmana. La Peña Deportiva va derrotar per 0 a 1 l’UCAM Murcia en el partit d’anada de la primera ronda de la promoció d’ascens, però en la tornada va caure a la pròrroga per 0 a 2, tancant així la possibilitat a un ascens de categoria dels eivissencs.

Aquest escenari permet al Terrassa FC avançar en l’operació i establir el calendari que ja estava fixat per fer oficial el fitxatge un cop acabés la temporada de la Peña Deportiva. L’anunci oficial del fitxatge serà segurament el dimecres i el dijous tindrà lloc la presentació oficial. Abans, la Peña Deportiva també farà pública la sortida de Garrido. El tècnic fa dies que va comunicar al seu actual club la seva sortida i el seu fitxatge pel conjunt egarenc. Fins i tot tindria enllestit l’equip tècnic amb el qual treballarà en el Terrassa FC.

Nova etapa

Gerard Garrido arribarà al càrrec després de la breu etapa de Lluís Macià al capdavant del Terrassa FC, ocupant aquesta responsabilitat en les dues darreres jornades del campionat després de substituir Jordi López, que va ser destituït pel consell d’administració després de manifestar que no continuaria en el club la pròxima temporada.

Gerard Garrido té 30 anys, és de Palamós i en el Terrassa FC debutarà com a primer entrenador. En la Peña Deportiva ha treballat les dues darreres temporades amb Manolo González com a primer entrenador. Anteriorment, va ser auxiliar d’Oriol Alsina al Llagostera, on va substituir Óscar Álvarez en aquesta responsabilitat. Abans havia treballat en equips com el Palamós, La Jonquera i l’Ordino andorrà.

El Terrassa FC ha fet aquesta aposta d’acord amb la trajectòria de Gerard Garrido, que és considerat un entrenador de futur i amb molta projecció, preparat ja per fer el salt a assumir la direcció d’un equip com el Terrassa des de la màxima responsabilitat. Malgrat que els responsables de la comissió esportiva del club egarenc havien estudiat altres opcions, finalment van considerar aquesta com la més adient.

To Top