Esports

Un grup nordamericà, nou soci majoritari dels Barcelona Dragons

L’acord donarà estabilitat econòmica de futur a la franquícia que jugarà aquest any a Terrassa

Un entrenament dels Barcelona Dragons de cara a la nova temporada / Barcelona Dragons

L’equip de futbol americà dels Barcelona Dragons, que disputaran els seus partits com a locals aquesta temporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa, ha arribat a un acord amb l’empresa Elite Sports Equity mitjançant el qual aquest grup nordamericà es converteix en soci majoritari de la franquícia barcelonina, que s’assegura una estabilitat econòmica que li permetrà continuar competint al màxim nivell a la Lliga Europea. L’operació, a més, significarà l’arribada d’experts amb un gran coneixement de l’àmbit.

Aquesta empresa inversora reuneix un important grup de propietaris, format per l’empresari tecnològic Jason Robinson, l’MVP de la Super Bowl XLVIII, Malcolm Smith, la inversora Marcelia Freeman, i el promotor immobiliari amb seu a Los Angeles i exprofessional de golf, Martin Roache. Aquest acord arriba “amb l’objectiu d’unir la passió del futbol americà sobre la base dels valors de compartir una mateixa manera d’entrendre la vida i l’esport”, considera la franquícia barcelonina.

Bart Iaccarino, General Manager dels Barcelona Dragons, ha destacat la importància de l’acord. “És el que buscàvem des del primer dia. Persones que apostessin per nosaltres, amb un ampli coneixement en la matèria i que ens donessin la tranquil·litat econòmica per al projecte, sobretot de cara al futur”, ha explicat.

Elite Sports Equity és una empresa americana amb un grup de grans inversors, molts exjugadors de la NFL. A més, han establert relacions amb els millors entrenadors del món per proporcionar la formació i el desenvolupament necessaris per convertir Espanya en una font de talent de primer ordre per a tot Europa.

Jason Robinson, soci gerent d’Elite Sports Equity, valora el seu objectiu principal envers l’equip. “Planegem abraçar la prominència històrica de la franquícia de Barcelona i connectar profundament amb els seus aficionats per crear una identitat compartida que ajudi a dominar la regió. El nostre objectiu és ser la benzina de la flama que es va encendre.”

To Top