L’Egara “B” masculí i l’Atlètic femení, campions d’Espanya infantils de hockey sala

Doblet terrassenc a la competició de hockey sala celebrada a Ourense

L'equip femení de l'Atlètic es va proclamar campió d'Espanya infantil en batre per "shoot-outs" l'Egara a la final

El Club Egara “B” en categoria masculina i l’Atlètic Terrassa en categoria femenina es van proclamar campions d’Espanya infantils a la ciutat gallega d’Ourense.

En la categoria femenina, l’Atlètic es va proclamar campió en batre per 4 a 3 als “shoot-outs” el Club Egara en una equilibrada final que va acabar amb empat a quatre gols. L’equip de Can Salas, entrenat per Pol Albericio, es va avançar 2 a 0 gràcies a dues dianes consecutives de Marina Sánchez i Marta Farré. Va reaccionar l’equip dirigit per Marc Sanromà i Greta Cadafalch i Carla Vidal van empatar. L’Atlètic va tornar a posar un avantatge de dos gols a l’electrònic gràcies als gols d’Emma Grau i Marta Farré. Als cinc minuts finals, l’Egara va empatar mitjançant la capitana Marta Rusiñol (màxima golejadora de la competició) i Martina Rodríguez, que va fer el 4 a 4 als segons finals.

Les campiones van alinear Carlota Alcaraz (portera), Jana Codina, Berta Solà, Berta Freixa, Maria Calveras, Sara Bellés, Marina Sánchez, Camila González, Marta Farré, Emma Grau i Martina Garcia.

Categoria masculina

En categoria masculina, el conjunt que entrena Nil Trujillo va imposar-se per 2 gols a 1 a la final davant del Jolaseta de Getxo. Àlex Carrera va obrir el marcador al minut 4, el capità basc Marco Landeta, escollit millor jugador del torneig, va empatar al minut 12 i Luca Escamilla va fer el 2 a 1 definitiu quan faltaven només tres minuts per al final.

El conjunt campió l’integraven els següents Jugadors: Guillem Herrero i Oriol Broca (porters), Sergi Navarro, Jan Amat, Hugo Palma, Pau Sans, Luca Escamilla, Oriol Frasno, Roger Elías, Àlex Carrera i Lucas Puyo.

El Vallès va finalitzar en novena posició  després de superar el Jolaseta “B” en el darrer encreuament.