Victòria de l’Atlètic i derrota del Club Egara al camp del penúltim

Un CD Terrassa ja salvat ha perdut a les Pedritxes per 2 a 3 davant del Júnior

Marc Sallés, que ha tornat a l'equip, assaja un llançament davant de dos jugadors blaugranes / LLUÍS CLOTET

L’antepenúltima jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina no ha estat gens favorable per al Club Egara, que ha perdut per 3 a 2 a Gran Canària davant del penúltim classificat, el Taburiente. Óscar Allan ha obert el marcador al primer minut de la segona meitat, però Lluís Mercadé ha empatat un minut després. Al 52, Àlex Broto ha fet l’1 a 2, un marcador que s’ha mantingut fins al tram final del matx. Quan quedaven dos minuts per acabar, els de Ramon Sala han deixat escapar una victòria importantíssima per classificar-se per disputar la “final-four” dels dies 10 i 11 de juny al Martí Colomer de Terrassa. Ricardo Santana primer i Óscar Allan als darrers segons han donat el triomf al Taburiente. L’Egara és ara quart ambn 35 punts, només un més que el Sanse Complutense, que ha perdut per 0 a 1 a casa davant del Club de Campo.

L’Atlètic no retalla distàncies

A Can Salas, l’Atlètic s’ha imposat amb solvència per 3 a 1 davant del FC Barcelona i es manté segon amb 45 punts, a cinc de distància d’un Club de Campo que té la primera posició virtualment assegurada. Un gol de penal-córner de Pau Cunill ha significat l’1 a 0 al minut 34, Ja al tercer acte, Andreas Rafí ha empatat, també de penal-córner. Al minut 51, Pol Cabré-Verdiell ha posat per davant els de Xero Gasol i al 61, Xavi Barutel ha establert el 3 a 1 definitiu.

Per la seva banda, un CD Terrassa ja salvat ha caigut per 2 gols a 3 a les Pedritxes davant del Júnior. Guillem Muñoz de penal i Sergi Enrique de jugada han establert el 0 a 2 a la primera part. Al primer minut del tercer acte, Pau Petchamé ha fet l’1 a 2, però al minut 49, Arnau de Bruijn ha anotat l’1 a 3. Ha retallat distàncies ja de manera instranscendent Pau Petchamé al minut 56 en un altre penal-córner.