Esports

Cristina Montesinos i Paula Juárez, campiones d’Europa de marxa

La selecció espanyola ha estat la gran dominadora de la competició continental

Paula Juárez, la primera per l'esquerra, al costat de Cristina Montesinos / RFEA

Les atletes terrassenques Cristina Montesinos i Paula Juárez s’han proclamat campiones d’Europa per equips de marxa atlètica en la distància de 35 quilòmetres. La competició s’ha disputat aquest diumenge al matí a la ciutat txeca de Podebrady. La selecció espanyola ha completat un campionat extraordinari, ocupant les tres primeres places individual i dominant amb gran superioritat la classificació per equips.

Cristina Montesinos, que ja havia estat internacional absoluta l’any passat, ha finalitzat en la tercera plaça amb un registre de 2.45’58”, el que suposa una nova marca personal. Per la seva banda, Paula Juárez, que debutava com a internacional absoluta, ha finalitzat en la novena posició amb un temps de 2.55’14”, que també suposa el seu millor registre personal. Cal destacar que Maria Pérez ha finalitzat primera establint un nou rècord mundial amb 2.37’15”. Raquel González ha estat segona.

A la línia de meta, Cristina Montesinos ha manifestat la seva satisfacció per haver fet una millor marca personal. “Arribava amb les millors sensacions i la medalla d’or per equips em fa molt feliç” ha dit. En la mateixa direcció s’expressava Paula Juárez. “Estic molt feliç perquè no m’esperara competir amb les meves referents.”

To Top