L’Handbol Terrassa tanca la lliga perdent a Banyoles però se salva

En el darrer partit de Rudi Reig a la banqueta, els egarencs van caure per 32 a 25 a la capital del Pla de l’Estany

Els terrassencs van assolir la permanència a la darrera jornada tot i la derrota

Ha hagut d’esperar fins a la darrera jornada de la lliga del grup “D” de Primera Nacional, però ho ha aconseguit: l’Handbol Terrassa ha acabat antepenúltim amb 16 punts i ha mantingut la categoria. Han baixat el Joventut Mataró i l’Handbol Poblenou.

En aquesta trentena i darrera jornada, el conjunt de Rudi Reig, que s’ha acomiadat de la banqueta, va perdre per set gols de diferència (32-25) a la pista d’un Handbol Banyoles que ha acabat tretzè amb un punt més que els terrassencs. La derrota del Joventut Mataró per 41 a 30 a la pista d’un Granollers que ha acabat campió ha salvat un Handbol Terrassa que ha acabat la lliga amb un balanç de 5 victòries, 6 empats i 19 derrotes.

L’encontre va començar equilibrat i els egarencs van anar fins i tot per davant (3 a 5 al minut 10). A mesura que avançaven els minuts, però, els amfitrions anaven agafant distàncies en el marcador (12-8 al minut 25). S’ha arribat al descans amb un mínim desavantatge de 14 a 13.

A la segona meitat, els banyolins han augmentat l’avantatge de forma notable. Al minut 40 manaven ja per sis gols de diferència (20-14). El Banyoles ha controlat el partit en atac i en defensa i ha acabat guanyant per un convincent marcador de 32 gols a 25.