Espectacular remuntada davant del Polo d’un Egara que ja és quart

Insuficient empat a zero de l’Atlètic en la seva visita al Club de Campo

Marc Recasens, amb el puny en alt, ha fet el 4 a 3 davant del Polo quan faltaven només 30 segons / LLUÍS CLOTET

Faltaven 90 segons i el Club Egara perdia per 2 a 3 al Pla del Bon Aire davant del Polo. Una espectacular reacció dels jugadors de Ramon Sala, que jugaven amb un home menys, els ha permès anotar dos gols, el primer d’Àlex Broto i el segon de Marc Recasens quan quedaven només 30 segons. El 4 a 3 definitiu ha desfermat l’eufòria tant a les graderies com a la gespa. La jornada ha estat rodona, ja que el Sanse Complutense ha perdut també per 4 a 3 a Sant Cugat davant del Júnior, de manera que el Club Egara s’ha situat en zona de “play-off”. És quart amb 35 punts, un més que els madrilenys, que es mantenen amb 34.

El partit ha estat molt emocionant, amb dos equips que buscaven els tres punts des del primer minut. Yannick Van der Drift ha avançat els barcelonins al minut 4, però en la següent acció, Martí Soler ha empatat. Al darrer segon del segon quart, Marc Recasens ha fet el 2 a 1 de penal-córner.

El marcador no s’ha tornat a moure fins que faltaven set minuts. Alfredo Barón ha fet un inquietant 2 a 3 i ha arribat després l’espectacular remuntada de l’Egara, amb dos gols en només 60 segons.

El Club de Campo-Atlètic, sense gols

En un altre dels grans partits d’aquesta dinovena jornada, l’Atlètic ha empatat a zero a Madrid davant del Club de Campo en un matx que ha estat la reedició de la passada final de la Copa del Rei.

Qualsevol hagués pogut endur-se els tres punts, però al final se n’han repartit un cadascun, un resultat que afavoreix un Club de Campo que continua primer amb 47 punts, a cinc de distància de l’Atlètic i a sis del Polo.

Per la seva banda, el CD Terrassa ha perdut per 2 a 1 al camp del Tenis a Santander I ha certificat matemàticament la permanència. Els càntabres s’han situat 2 a 0 gràcies a les dianes d’Álex Alonso de penal-córner i de Joaquín Coelho, mentre que quan faltaven cinc minuts, Enric Miralles ha retallat distàncies de penal. Els de Carlos García Cuenca són novens amb 16 punts.