El primer assalt, per al Sant Andreu

Un gol de Carreón a la primera meitat ha suposat la derrota del San Cristóbal en el primer partit de l’eliminatòria del “play-off” d’ascens

El davanter dels parroquials Sanku pressiona al porter del Sant Andreu Jaime / Lluís Clotet / Lluís Clotet

El San Cristóbal ha caigut per 0 a 1 al Municipal de Ca n’Anglada en el partit d’anada d’eliminatòria del “play-off”. En un encontre amb molts de respecte entre tots dos equips i amb poques oportunitats de gol, el Sant Andreu ha guanyat al conjunt de Dani Andreu i ara tot queda pendent del partit de tornada, el pròxim diumenge, al Narcís Sala, a partir de les 18 hores.

El Sant Andreu ha sortit amb més força i ha dominat en els primers instants de la primera meitat. El San Cristóbal, però, ha sigut qui ha fabricat la primera oportunitat clara de gol, en el minut 4.

Ion Vázquez ha robat una pilota a un rival, ha servit a Tom, que ha fet una passada de gol a Kevin, però el defensa visitant Noguera ha desviat el seu xut a córner quan es cantava l’1 a 0.

La resposta dels de Xevi Molist no ha trigat a arribar, en una bona centrada de Genís Blasco des de la banda esquerra, que Carreón ha rematat massa desviat, quan tenia una molt bona posició per marcar.

Els d’Andreu han passat per una fase on han tingut més la pilota en el seu poder, i ho han intentat en un córner llançat per Kevin que Ricki no ha pogut rematar còmodament de cap, i en una altra rematada de cap de Mario Cantí, que ha aturat el porter Jaime sense gaires dificultats.

Quan més igualat semblava l’encontre, ha arribat el gol del Sant Andreu, que seria definitiu, en un fora de banda que Sanku ha pentinat en tasques defensives. La pilota l’ha pogut rematar Carreón, molt sol, arribant des de darrere.

Els jugadors parroquials, sense èxit, han reclamat una falta per empenta a Sanku, però l’àrbitre no ha volgut saber res de les protestes i ha concedit el gol al conjunt barceloní.

En la part final d’aquest primer temps, els terrassencs ho han provat de diverses maneres, si bé no han pogut sorprendre a la defensa i al porter visitants. Tom, en el minut 31, ha disposat d’una excel·lent opció, en una acció personal, però Jaime, de nou, ha avortat l’ocasió dels locals.

Fins al final de la primera meitat ha continuat amb empenta el conjunt parroquial mentre que el Sant Andreu ho ha intentat només en un xut de Pochito que ha sortit creuat a fora.

El davanter local Mario Cantí persegueix la pilota amb el defensa del Sant Andreu Genís Blasco /Lluís Clotet

La segona meitat no ha destacat per grans oportunitats en cap dels dos equips. La possessió de la pilota ha correspost als parroquials, que han intentat crear algunes accions de perill sense aconseguir-ho.

Els de Molist, per la seva banda, s’han defensat amb encert i han provat el contraatac, si bé no ho han pogut fer amb regularitat. El matx s’ha animat en els últims moments. En el minut 79, Yeray ha xutat per sobre del travesser i ha contestat el visitant Arranz amb un tret que ha aturat el porter Lázaro.

Abde, un minut més tard, també ho ha provat amb un xut ple d’intenció que el porter Jaime ha rebutjat sense problemes. Ricki, de cap s’ha trobat de nou al porter visitant i, en el minut 87, s’ha viscut la millor opció dels locals en aquest segon període.

Ha estat una rematada de cap de Jordi Ranera, a centrada d’Abde, però la pilota ha sortit fora, fregant el pal. Fins al final, els d’Andreu han continuat insistint, si bé no ha pogut revertir la situació i ha acabat cedint per 0 a 1 en el primer assalt de l’eliminatòria del “play-off” d’ascens.

“Això no s’ha acabat”

Dani Andreu, tècnic del San Cristóbal, ha assenyalat a la conclusió de l’encontre al Municipal de Ca n’Anglada que “avui no hem tingut l’efectivitat que vam tenir el dia de l’Hospitalet” i ha assegurat que tot estava igualat i “en una acció de mala sort, en la que han empentat a Sanku, ens han marcat, i el partit ha canviat totalment”

L’entrenador dels egarencs ha dit que “no hi ha hagut moltes ocasions de gol, però ells han estat bé i han dominat el ritme del partit i ha sigut un partit molt complicat per a nosaltres no hem tingut la frescor del dia de l’Hospitalet.

Andreu, ha apuntat que “això no s’ha acabat i ara hem d’analitzar què s’ha fet malament i hem de recuperar la gent anímicament i anar allà amb la idea que es pot fer, tot i que sabem que serà molt difícil, una cosa que ja sabíem des d’abans de començar l’eliminatòria”.

“El Sant Andreu sap jugar amb pilota i sense pilota i et generen molts problemes havíem d’estar a un nivell superlatiu i avui no hem aprofitat” les oportunitats de gol, ha subratllat el tècnic dels locals.

Xevi Molist, entrenador del Sant Andreu, ha declarat que encarrilem una ica l’eliminatòria, però no està res fet i el San Cristóbal ja ha demostrat que pot remuntar i hem de ser conscients que això no està acabat”.

El tècnic dels barcelonins ha explicat que “hem estat compactes defensivament i el rival no ha creat moltes ocasions de gol” i ha afegit que “el San Cristóbal la setmana passada va demostrar en mitja hora que pot fer tres gols i hem fet un pas important, però l’eliminatòria es definirà al Narcís Sala”.

Finalment, el defensa del conjunt parroquial Max Llovera ha manifestat que “el Sant Andreu ha estat molt sòlid a darrere i ens ha costat molt crear ocasions i no hem trobat errades seves ni forats” i ha dit que a la represa “ells sabien que havien de marcar i s’han sentit còmodes a darrere”

El jugador andorrà del San Cristóbal ha comentat que “serà molt difícil, però encara queden noranta minuts i ja hem remuntat una eliminatòria i estem preparats per afrontar el partit de tornada com cal”.