Esports

El “play-off” passa per guanyar a Donosti

El Club Egara necessita sumar els tres punts al camp de la Real Sociedad

Júlia Pons, en una acció del matx de la primera volta, disputat al Pla del Bon Aire / LLUÍS CLOTET

Tornar de Donosti amb els tres punts és innegociable per a un Club Egara que segueix a quatre punts de la zona de “final-four” quan queden quatre jornades. El tècnic Joan Vidal només contempla guanyar al camp d’una Real Sociedad a la que ja es va imposar per 1 a 0 a la primera volta. “Ens enfrontem a un rival i un camp sempre molt complicat. Però l’equip està en una bona dinàmica de joc. Serà clau oferir un nivell molt alt pel que fa a la intensitat defensiva i ser valentes amb la bola per tal de generar ocasions”.

A la zona baixa de la taula, el CD Terrassa necessita seguir retallant punts amb relació al Sardinero. Diumenge visita el Sanse Complutense. Litus Ullés, entrenador de l’equip de les Pedritxes, té tothom disponible per jugar a San Sebastián de los Reyes. “Seria molt bo puntuar a fora i seguir amb la bona dinàmica dels darrers partits”, comenta.

En un duel ja intranscendent, l’Atlètic rebrà diumenge al segon classificat, un Júnior amb força baixes. Tot i no haver-hi res en joc, el tècnic Jordi Carrera vol “que l’equip segueixi rendint amb constància”.

To Top