Esports

Tom veu l’ascens del San Cristóbal com una opció clara

A 72 hores de l’inici de l’eliminatòria entre San Cristóbal i Sant Andreu, el davanter egarenc sosté que el duel de diumenge serà fonamental per accedir a l’eliminatòria decisiva

El davanter del San Cristóbal Tom Diawara, en el matx contra l’Hospitalet / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Tot i els seus només 23 anys, el davanter del CP San Cristóbal Tom Diawara és el jugador que més anys porta a la plantilla del San Cristóbal. Aquesta és la seva cinquena temporada a l’equip, on va arribar procedent del juvenil del Jabac. El futbolista terrassenc està molt satisfet de la temporada que està fent l’equip i també de la seva aportació personal. I es mostra convençut que eliminaran el Sant Andreu i accediran a la tercera eliminatòria, la definitiva. Ni a ell ni als seus companys se’ls escapa, però, que els barcelonins seran un rival molt complicat.

“No tenim por. Sortirem a totes. Però hem de tenir en compte que, pel que ha demostrat fins ara, el Sant Andreu serà un rival molt difícil, més que l’Hospitalet. Per a nosaltres es tracta d’un repte exigent, però estem molt il·lusionats davant la possibilitat de superar l’eliminatòria”, explica Tom, que considera que “el partit d’anada a casa serà fonamental. Necessitem treure un bon resultat. Esperem guanyar, però tot el que sigui no perdre serà un bon resultat. Si sortim vius del partit de diumenge, tindrem totes les opcions per classificar-nos”, comenta el davanter, que no veu un favorit clar en aquesta segona eliminatòria d’ascens a la Segona Federació.

Tom Diawara s’espera un Sant Andreu que surti a intentar crear futbol. “Saben com juguem. Penso que intentaran practicar el seu habitual futbol de toc, però tampoc no es complicaran. Saben que tenen el partit de tornada a casa”.

No valdrà l’empat

A diferència de l’eliminatòria contra l’Hospitalet, en aquesta no li valdrà al San Cristóbal l’empat, ja que va acabar la lliga tercer i el Sant Andreu segon. “M’espero una eliminatòria amb pocs gols, que es decidirà per petits detalls. L’empat els afavoreix a ells, però nosaltres sortirem amb la mentalitat de guanyar els dos partits”, comenta el punta terrassenc.

Per bé que vol anar pas a pas, Tom no amaga que “pujar suposaria una enorme satisfacció després d’un any molt complicat pel canvi d’entrenador”. Aquesta és la temporada en la qual més ha jugat. “Els meus companys em fan sentir un jugador important. Havia de fer un pas endavant i penso que ho he fet”, assenyala.

Dos dels futbolistes més rellevants del Sant Andreu es perdran el doble duel per sanció. El davanter Fassani ha estat castigat amb quatre partits i el mitjapunta Albertito amb dos.

To Top