Esports

Una Copa Barcelona amb marcada presència local

Es van disputar diferents competicions de futbol, futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol

L'equip aleví femení de Terrassa Fem + es va adjudicar la victòria en futbol-7 davant del representant osonenc / TONI GARCÍA

El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT) va tenir una participació destacada en la Copa Barcelona 2023, una competició esportiva que es va disputar de manera descentralitzada en diferents espais de les comarques barcelonines. A Terrassa i la comarca es van disputar diferents competicions de futbol-7, futbol sala, bàsquet i voleibol.

En els partits organitzats pel CEVOT, el Gresol es va imposar en la categoria infantil masculí de futbol-7, mentre que l’aleví masculí es va imposar l’equip Escola Avenç Vermell. En futbol sala, l’equip infantil masculí de l’AVV Montserrat va acabar tercer, igual que l’aleví masculí de l’Esportiu Ca n’Anglada. En voleibol, el Centre Obert Sant Cugat es va classificar segon en la categoria infantil femení, igual que l’Institut Arnau Cadell en juvenil femení. Pel que fa al bàsquet, el Centre Obert Sant Cugat es va imposar en la categoria aleví masculí.

Altres categories

D’altres equips pertanyents al Consell van competir fora de casa. És el cas de l’equip aleví femení del Fem + de Terrassa, que es va classificar en primera posició. L’infantil masculí del CE Valldoreix va acabar segon i va guanyar el premi Valors. El Júnior es va imposar en la categoria infantil femení. En cadets, el 25 de Setembre va guanyar en la categoria femenina i el Can Mir “B” va ser segon en la masculina.

L’equip d’handbol de l’Escola Avenç Vermell va ser la primera en la categoria aleví masculí. En bàsquet, el juvenil masculí del Torre del Palau es va classificar segon i va obtenir també el premi Valors.

Pel que fa al voleibol, el juvenil masculí de l’Institut Santa Eulàlia va acabar tercer. En cadets, el CN Terrassa Blau masculí va ser primer i el Gresol femení segon. L’aleví femení, segon lloc per a l’Escola Venç Vermell, a més del premi Valors, i tercera posició per a l’infantil masculí de l’Institut Egara.

To Top