Esports

A la venda les entrades per a la “final-four” de Terrassa

La final femenina es jugarà diumenge a les 14 hores i la masculina diumenge a les 16.30 hores

El títol de lliga es decidirà el diumenge 11 de juny al Martí Colomer

Entre el divendres 9 i el diumenge 11 de juny, l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer acollirà la “final-four” de la lliga de Divisió d’Honor masculina i femenina i també de les lligues de Divisió d’Honor “B”. Les entrades ja s’han posat a la venda a un preu especial, que es mantindrà fins al dilluns 22 de maig.

L’abonament general per a tots els partits es pot adquirir per 21 euros. Els nens de 10 a 13 anys, les persones amb mobilitat reduïda i les persones amb discapacitat pagaran 10,50 euros i els menors de 10 anys entraran de franc. Les entrades individuals per al dissabte i per al diumenge costaran 13 euros cada dia. L’entrada reduïda costarà 7 euros. Tant un dia com l’altre hi haurà una entrada Vip a un preu de 53 euros.

Horaris definits

Així mateix, es coneixen ja els horaris definitius per a les tres jornades. El divendres a les 13.30 i a les 15.45 hores es disputaran les semifinals de la Divisió d’Honor “B” femenina. A les 18 i a les 20.15 hores es jugaran les semifinals de la Divisió d’Honor “B” masculina. La final femenina es jugarà dissabte a les 19 hores i la masculina a les 21 hores.

Pel que fa a la màxima categoria, dissabte a les 11 hores s’enfrontaran el primer i el quart classificats de la Divisió d’Honor femenina i a les 13 hores el segon contra el tercer. Les semifinals masculines es jugaran dissabte a la tarda: a les 15 hores, el primer s’enfrontarà al quart i a les 17 hores jugaran el segon contra el tercer. La final femenina de diumenge es jugarà a les 14 hores, mentre que la final masculina començarà a les 16.30 hores.

To Top