Esports

Homenatge a Pep Moliner en el 30 aniversari de “mossenaires”

Aquesta activitat atlètica reuneix cada setmana desenes d’esportistes

Pep Moliner, amb la també atleta Anna Cos / Rafel Casanova-BCF

Pep Moliner, impulsor del grup d’entrenament conegut com a “mossenaires“, va ser objecte d’un doble homenatge aquest dissabte en el qual van participar companys d’activitat i representants dels diferents grups polítics de la ciutat, entre ells l’alcalde, Jordi Ballart. L’acte va ser promogut per celebrar els 30 anys de la iniciativa i els 60 de Pep Moliner, que va complir el dilluns. Les emocions van presidir un acte sorpresa que va tenir lloc a Mossen Homs, el punt de trobada d’aquest grup atlètic que es reuneix cada dissabte a les 8 del matí per fer la seva activitat esportiva. Unes 150 persones van participar en aquesta convocatòria.

Pep Moliner va rebre el reconeixement dels participants i es va inaugurar una placa en el punt de trobada del grup amb el lema “córrer, caminar i xerrar”. Entre els diferents obsequis, un llibre de fotografies i signatures. “El projecte ‘mossenaire‘ que vas crear continua viu i amb més força que mai”, es destacava en la dedicatòria. “Les teves ganes de córrer i el teu lideratge són una font d’inspiració per a tots nosaltres.” Pep Moliner va bufar les espelmes pels 30 anys de “mossenaires” i pels 60 personals.

Pep Moliner, descobrint una placa commemorativa / Rafel Casanova-BCF

Pep Moliner va ser un dels impulsors de “mossenaires“, un grup d’entrenament que es reuneix cada dissabte a la zona de Mossen Homs per córrer per espai d’una hora i compartir una distància de 10 quilòmetres per un dels paratges més espectaculars de l’entorn natural de Terrassa. Des de la pandèmia, s’ha creat un grup de caminadors que també surten els dissabtes a les 8 hores per cobrir una distància de 6 quilòmetres. El que va començar sent una iniciativa de Pep Moliner i el seu company Javier Jaques es va convertir amb el temps en una activitat plural que cada setmana reuneix més de mig centenar de persones amb l’única motivació de practicar l’atletisme des d’un punt de vista lúdic. Centenars d’esportistes han pres part en aquesta activitat al llarg dels anys.

To Top