Esports

Empat de l’Handbol Terrassa en l’últim partit a casa del tècnic Rudi Reig

Tronarà al Sant Quirze i el tècnic del filial, Roger Ortiz, ocuparà la seva vacant

Rudi Reig no continuarà entrenant l'Handbol Terrassa la temporada vinent

L’Handbol Terrassa va empatar a 31 gols davant de l’UE Sarrià al pavelló de Can Jofresa i està virtualment salvat quan queda només una jornada per acabar la lliga de Primera Divisió masculina. A la darrera jornada, els terrassencs visitaran aquest dissabte a les 19 hores l’Handbol Banyoles, antepenúltim amb 15 punts, un menys que els egarencs.

L’última plaça de descens l’ocupa actualment el Joventut Mataró, que visita a l’última jornada el ja campió BM Granollers. Els de la capital del Maresme necessitarien guanyar a Granollers i esperar que el Terrassa perdés a Banyoles per evitar el descens.

Els terrassencs necessitaven guanyar per assegurar-se matemàticament l’ascens, però els va faltar un punt. Van dominar el matx durant la primera meitat, que es va tancar amb tres gols d’avantatge (17-14). A la represa el Sarrià va anar equilibrant el marcador. Va posar-se per davant (29-31) quan faltaven dos minuts. L’Handbol Terrassa va reaccionar llavors i va aconseguir empatar gràcies a les dianes de Roger Pérez i Edu Velasco. Aquest últim, que va ser el màxim anotador del matx amb 7 gols, va signar el 31 a 31 quan faltaven només 12 segons per al final.

Rudi Reig (Barcelona, 5 de gener del 1982) ha pres la determinació de deixar la banqueta del conjunt terrassenc. Va arribar la temporada passada procedent de l’Handbol Sant Quirze i a partir de la temporada vinent tornarà al Sant Quirze, que acaba de baixar a Primera Nacional.

El club terrassenc volia que Reig continués, però el tècnic barceloní ha decidit apostar per un projecte més ambiciós. “Aquest equip ha donat el màxim que podia donar. Tot i les dificultats que hem patit durant la temporada, estem pràcticament salvats. Vaig demanar al club un projecte més ambiciós, però no ha pogut ser“, explica amb relació al seu adeu a la banqueta terrassenca.

Roger Ortiz, nou entrenador

Amb tota probabilitat, en les properes setmanes es farà públic que el relleu de Rudi Reig a la banqueta serà Roger Ortiz, fins ara entrenador del segon equip de l’Handbol Terrassa, que està disputant la fase d’ascens i ha quallat una gran temporada. Es tracta d’un home de la casa, amb un gran coneixement dels jugadors de l’entitat.

To Top