Jaume Leiva guanya la Cursa Nocturna de l’Hospitalet

L’atleta terrassenc va ser el primer classificat en la prova de 10 quilòmetres

Jaume Leiva, entrant a la línia de meta de la cursa

L’atleta Jaume Leiva, de l’Irunwithleiva, es va proclamar guanyador de la Cursa Nocturna de l’Hospitalet. Leiva va finalitzar en la primera posició de la prova de 10 quilòmetres, després de completar una cursa a molt bon nivell. La seva idea inicial era competir en la distància de 5 quilòmetres, però ja en plena competició es va veure amb forces per optar al primer lloc en la distància superior. L’atleta egarenc va sortir amb un ritme conservador i en plena cursa va decidir completar la prova de 10 quilòmetres. Leiva va arribar a la línia de meta en el primer lloc amb una marca de 31’02”. “Molt feliç de tornar a finalitzar una competició sense dolor”, ha comentat a les seves xarxes socials. La segona posició va ser per a Jorge Cano, amb un temps de 31’55”. El tercer lloc va ser per a Xavier Figuerola amb 31’56”.